zoeken

Hardglas vouwwanden

Gepubliceerd op Dinsdag 15 Januari 2013

Hardglazen vouwwanden voor balkon en terras overkapping om lekker uit de wind te genieten van de winterzon.

Meer informatie

Particuliere klussen

Gepubliceerd op Dinsdag 27 November 2012

Onlangs heeft HGB weer enkele mooie particuliere klussen mogen verzorgen. Bijgaand foto's van een keukenachterwand, hardglasdeur met zijlichten, color geemailleerd glas met spiegel en een douchedeur.

Meer informatie

Verticale jaloezieën tussen dubbelglas

Gepubliceerd op Donderdag 11 Oktober 2012

De jaloezieën bevinden zich tussen het glas en zijn 'van buiten af' te bedienen door middel van een ketting of een draaiknop. De draaiknop uitvoering is bedoeld voor eenheden die uitgevoerd worden uitsluitend met een kantelfunctie. De jaloezieën zijn in diverse standaard kleuren leverbaar. Ideaal voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken waar standaard zonwering aan de binnenzijde snel vuil worden door vocht of dampen. Vuil en stof komen niet meer aan de jaloezie waardoor reiniging zich uitsluitend beperkt tot het schoonmaken van de isolatie glas ruit. Tevens functioneert Invitro natuurlijk als een standaard zonwering, ter verduistering of het weren van zonlicht. Doordat de Invitro tussen het dubbelglas is gemonteerd het product minder storingsgevoelig en zal deze dan ook mindersnel stuk gaan. Voor informatie kunt u terecht op ons informatie aanvraag formulier of uiteraard gewoon even bellen. Wij staan u graag te woord en kunnen u, als u voor ons de afmeting van de ruit heeft, een prijs indicatie geven van de Invitro. Soms goedkoper als u denkt!

Meer informatie

Glas in lood tussen dubbelglas

Gepubliceerd op Woensdag 3 Oktober 2012

Bestaand glas-in-lood aanpassen en inbouwen in isolatieglas. Een arbeidsintensieve klus waar behoorlijke vakkennis voor is vereist. Het loont zich ook niet altijd het bestaande glas-in-lood te hergebruiken en aan te passen. Soms is het verstandiger om nieuwe glas-in-lood ramen te maken. Diverse glassoorten in verschillende kleuren komen hiervoor in aanmerking. Alles gebeurt in onze eigen productie hal. Vanaf het ontwerpen, het produceren, het inbouwen in isolatieglas tot en met de montage ter plaatse. Alles in 1 hand dus.

Meer informatie

Wij maken gebruik van cookies (o.a Google Analytics) om de gebruikservaring op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring